Internationale Open Wedstrijd 2022 Op de Korrel Bemmel

Geachte vereniging bestuurders / wedstrijdcoördinatoren,

Hierbij ontvangt u de informatie van onze Internationale Open Wedstrijd 2022.
Vriendelijk verzoeken wij u deze bij uw leden onder de aandacht te brengen d.m.v. het mededelingenbord, verengingsnieuwsbrief of andere interne communicatie.

“Terug naar normaal”; dat is de doelstelling tijdens schietsportseizoen 2022-2023. En met die motivatie gaat schietsportvereniging Op de Korrel te Bemmel het nieuwe seizoen aanvangen. Wij zijn dan ook verheugd U allen te mogen uitnodigen op: donderdag 6 oktober t/m zaterdag 15 oktober (m.u.v. zondag 9 oktober).

Het gebruikelijke draaiboek houdt in dat de benedenverdieping weer volledig geopend is als schietlokaal en er afwisselend Kruisboog en KleinKaliber geschoten kan worden. Kijk in het uitnodigingsboekje op pagina 3 voor de mogelijkheden. De coronatijd bracht geleerde lessen met zich mee, waardoor er ook nu gewerkt zal worden met globale tijdvakken voor reservering via de website. Er zal geen gezamenlijke aanvangs- en eindtijd aangehouden worden zoals bij officiële wedstrijden veelal het geval is, maar een doorlopende wissel.

Deze 43e Internationale Open Wedstrijd is aangemeld als Ranking wedstrijd, Grand Prix Wedstrijd en ook voor de KNSA Landelijke Junioren Competitie.

Meedoen? Kijk in het uitnodigingsboekje voor de tijdvakken en reserveer via https://www.svopdekorrel.nl/reserveren.

Klik hier om de uitnodiging te openen.

Met vriendelijke groet,

IOW commissie SV Op de Korrrel – Bemmel
https://www.svopdekorrel.nl
iow@svopdekorrel.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://gkbgelderland.nl/wordpress/internationale-open-wedstrijd-2022-op-de-korrel-bemmel/